Podatki podjetja Amonte d.o.o.

Dolgo ime: AMONTE, avtopralnica, vulkanizerstvo in avtomehanične storitve, d.o.o.
Kratko ime: AMONTE d.o.o.
Naslov: Bravničarjeva ulica 11, 1000 Ljubljana
Matična številka: 3979091000
Davčna številka SI: 56012624
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun: IBAN SI56 1010 0004 9655 265 (odprt 25.5.2011, Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
E-pošta: info@gumenadom.si
Telefon: 031 813 813

S spletno trgovino www.gumenadom.si upravlja podjetje AMONTE, avtopralnica, vulkanizerstvo in avtomehanične storitve, d.o.o., Bravničarjeva ulica 11, 1000 Ljubljana
 AMONTE, d.o.o. je uveljavljeno podjetje, specializirano za avtopralnico, vulkanizerstvo in avtomehanične storitve. Podjetje je že vrsto let prisotno na trgu in si je pridobilo ugled kot zanesljiv in strokoven partner za vzdrževanje avtomobilov. Nahajamo se v prijetnem delu mesta, kar voznikom omogoča enostaven dostop.

Ena izmed ključnih storitev, ki jih ponujamo je avtopralnica. Ponašamo se z moderno opremljenimi pralnimi centri, ki omogočajo temeljito čiščenje notranjosti in zunanjosti vozila. Lokacije avtopralnic stojijo že na štirih mestih v Sloveniji, avtomatske avtopralnice lahko najdete na Letališki ulici 1, Ljubljana BTC, na Rudniku na Jurčkovi cesti 223 in v Mariboru na Zagrebški cesti 85. Nudimo tudi ročno pranje vozila na Devovi ulici 18, Ljubljana-Šiška.  Naši strokovnjaki skrbijo za nežno, a učinkovito čiščenje, uporabljajo pa tudi vrhunska čistilna sredstva, ki zagotavljajo sijaj in zaščito površine vozila. Poleg klasičnih storitev avtopralnice ponujamo tudi globinsko čiščenje, odstranjevanje madežev ter nego in zaščito vozila.
Ponujamo tudi kakovostne avtomehanične storitve, ki obsegajo servisiranje in popravila vozil. Naša ekipa visoko usposobljenih mehanikov ima obsežno znanje o različnih znamkah avtomobilov in rešujejo različne težave, od rutinskega vzdrževanja do kompleksnih popravil. Uporabljamo najnovejšo diagnostično opremo in kakovostne nadomestne dele, kar zagotavlja zanesljivost in kakovost storitev.

Prepoznani smo tudi  kot zaupanja vreden vulkanizerski center. Naša ekipa strokovnjakov poskrbi za pregled in vzdrževanje pnevmatik, montažo in centriranje platišč ter hitro in učinkovito menjavo pnevmatik. Sodobna oprema in izkušeni vulkanizerji zagotavljajo varno vožnjo in optimalno delovanje pnevmatik, kar je ključnega pomena za varnost na cesti. Širok spekter novih pnevmatik si lahko ogledate na naši strani Gumenadom.si.

Gumenadom.si ponuja široko paleto pnevmatik, ki ustrezajo različnim potrebam strank. Naš izbor vključuje avtomobilske pnevmatike, pnevmatike za kombi vozila, gume za motorje, platišča in še veliko več.  Osredotočamo se na visoko kakovost svojih izdelkov, sodelujemo le z uglednimi proizvajalci, ki izpolnjujejo najstrožje standarde kakovosti. Gumenadom.si se ponosno ponaša z enostavnim in zanesljivim spletnim nakupom. Spletna trgovina je prijazno zasnovana, kar omogoča strankam enostavno brskanje po izdelkih, pregledovanje podrobnosti in hitro izvedbo nakupa. Poleg tega smo poskrbeli za varno spletno plačevanje in hitro dostavo, kar dodatno izboljšuje uporabniško izkušnjo strank.

Stavimo na odlično storitev za stranke. Imamo prijazno in strokovno ekipo, ki je vedno pripravljena pomagati pri vsakem koraku nakupnega procesa. Stranke lahko pridobijo nasvete, informacije o izdelkih in podporo preko različnih komunikacijskih kanalov, vključno z e-pošto in telefonom.

Spletna trgovina Gumenadom.si je ena izmed vodilnih na področju prodaje pnevmatik. Naš bogat izbor kakovostnih izdelkov, skrb za visoko kakovost in zanesljivost ter odlična storitev za stranke nas postavlja v ospredje med konkurenco. Če iščete vrhunske pnevmatike, je Gumenadom.si prava izbira. Preprosto brskajte po izdelkih in izkusite brezhibno spletno nakupovanje.

Prijava na e-novice

newsletter image

Novice

blog image

Kako izbrati prave pnevmatike?

Preberi članek view more icon
blog image

Ali je pozimi boljše uporabljati zimske gume ali celoletne?

Preberi članek view more icon
blog image

Kako vemo, kdaj kupiti nove gume?

Preberi članek view more icon