Načini plačila

1. UPN – plačilni nalog:  Plačilo preko UPN obrazca (položnice), nakazila na TRR. Ob izbiri plačila je predračun avtomatsko poslan na naveden e-naslov.

2. Kreditna kartica: Kartično plačilo preko spletne trgovine, ob zaključku naročila se vam odpre novo okno, v katerega vpišete podatke kartice in tako zaključite plačilo.

3. Diners kreditna kartica: Kartično plačilo z Diners kartico, ki ima možnost plačila na obroke. Ob zaključku naročila se vam odpre novo okno, v katerega vpišete podatke kartice in tako zaključite plačilo. V primeru plačila na obroke, število obrokov vpišete v okvirček »INSTALMENT«.

4. Paypal: Plačilo preko Paypal nakazila, ob zaključku naročila se vam izpišejo potrebni podatki za izvršitev nakazila.

5. Plačilo na obroke: Obroki preko podjetja Leanpay, ob zaključku naročila vas preusmeri na njihovo stran, kjer izpolnite kreditno pogodbo. Plačilo je uspešno, ko je pogodba odobrena in opravljena verifikacija. Pri tem načinu plačila nastanejo dodatni stroški, celoten cenik si lahko ogledate tukaj.

Plačilo po povzetju ni mogoče.

Cene izdelkov veljajo samo za direktni nakup preko spletne trgovine www.gumenadom.si. Naročilo je oddano s klikom na tipko »Zaključi nakup«.  Rok plačila je tri (3) dni.  Pravočasno plačilo naročila je bistvena sestavina pogodbe. V kolikor do poteka roka za plačilo predračun ni plačan, se šteje, da je pogodba razvezana, ponudnik pa v tem primeru več ne jamči rezervacije za naročene izdelke ter je prost vseh obveznosti iz naslova tega konkretnega naročila. 

 

Prijava na e-novice

newsletter image

Novice

blog image

Kako izbrati prave pnevmatike?

Preberi članek view more icon
blog image

Ali je pozimi boljše uporabljati zimske gume ali celoletne?

Preberi članek view more icon
blog image

Kako vemo, kdaj kupiti nove gume?

Preberi članek view more icon