Postopek nakupa v spletni trgovini www.gumenadom.si

V spletni trgovini www.Gumenadom.si, lahko pnevmatike iščete na 4 različne načine:

1.    V hitrem iskalniku, kjer lahko brez presledkov vnesete iskano dimenzijo.

2.     V izbirnem iskalniku kjer lahko v okvirčke vnesete dimenzijo, ki jo potrebujete, poljubno pa lahko dodate še sezono, znamko pnevmatike in pa vrsto vozila.

3.    V kolikor izberete »napredno iskanje« pa se vam odpre dodatno okno, kjer lahko iščete še po vin številki (4) in sicer tako, da v polje »vin številka« vnesete celotno vin številko.

4.     Ali pa po podatkih od vozila (5) in sicer tako, da vpišete znamko, model, leto izdelave in generacijo vozila.


      

   

  V kolikor ste za iskalnik izbrali 1. ali 2. način iskanja, potem se vam po kliku na gumb »išči« prikažejo vse pnevmatike, ki so na voljo v tej dimenziji. V kolikor pa ste za iskanje uporabili 3. ali 4. pa se vam bo ob vnosu pravilnih podatkov odprlo polje »kompatibilne gume«, kjer izberete dimenzijo, ki jo potrebujete. Dimenzije, ki se pokažejo v tem primeru, so prikazane na podlagi javno dostopnih podatkov o registraciji vozil in se lahko razlikujejo od dimenzij, ki so kompatibilne za vaše vozilo, saj podatki ne vsebujejo dimenzij, ki niso predmet proizvajalčevega prvotnega vpisa. Prave podatke o tem, katero dimenzijo potrebujete najdete v homologacijskem kartonu.  V primeru, da vam napredni iskalnik ne pokaže rezultatov, pomeni, da za vaše vozilo nimamo dostopnih podatkov in je potrebno iskanje po 1. ali 2. načinu. 

   


   

  3.      Po kliku na dimenzijo se vam prikažejo vse pnevmatike, ki so na voljo v tej dimenziji.